Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2024: EDUCA KIDS vůbec není jenom pro mrňata

PR článek

Máte děti nebo vnoučata a už si nevíte rady, jak je odtrhnout od mobilu? Že mluví ve zkratkách, při psaní používají emotikony a výrazy, kterým nerozumíte a nic pořádného je nebaví? Zkuste to s nimi jinak, EDUCA WEEK vám pomůže.

O tom, že EDUCA WEEK je týden plný inspirace, vzdělání, motivace a pracovních nabídek, který začíná 7. října už asi víte. Jeho hlavním programem je veletrh EDUCA EXPO v Home Credit Aréně od 10. do 12. října, který nabízí tisícovku atraktivních pracovních míst a na 60 škol a vzdělávacích institucí.  Ale věděli jste, že program EDUCA KIDS je poskládaný tak, aby si na své přišli předškoláci, páťáci, puberťáci i dospělí všeho věku?

Divadelní přestavení, kurzy paměti i pokusy nabízí EDUCA KIDS

Už tradičně se do EDUCA KIDS zapojují různé instituce, které mají co dělat se vzděláváním, uměním, technikou, divadlem nebo knihami. V Liberci letos nově můžete navštívit i Botanickou zahradu, Motyčkovic kliku nebo Liebigův palác. Ani letos nechybí v programu EDUCA KIDS iQlandia, Krajská vědecká knihovna, Technopark či liberecké podzemí. Své programy mají i sousední města Hrádek nad Nisou nebo Jablonec nad Nisou.

Nezapomeňte se registrovat, ať můžete čerpat výhody

A jak se registrovat? Na webu EDUCA KIDS vyplníte jednoduchý formulář a pak už jen počkáte na e-mail s potvrzením. E-mail ukážete na pokladnách zapojených institucí, dostanete žlutý EDUCA náramek a užijete si se svými dětmi nebo vnoučaty výhody, které EDUCA KIDS nabízí. Někde je to zvýhodněné vstupné 1+1, někde určitý program nebo celý vstup zdarma.

Týden EDUCA KIDS je zkrátka nabitý. Abyste nepřišli o nic, co by vás nebo vaše děti mohlo zajímat, pečlivě prostudujte program na a vyberte si. A pozor, na některé aktivity, které jsou omezené např. časem nebo počtem účastníků, je potřeba se objednat.

Veškeré informace jsou přehledně uvedeny na webu educaweek.cz. Novinky a aktuality sdílí organizátoři i na sociálních sítích.

Ohodnoť článek

Štítky educa, educa event, educa week, liberec, vzdělání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2024: EDUCA KIDS vůbec není jenom pro mrňata  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.