Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Sebe-vědomí a opravdové vztahy - velká alchymie

Také slýcháváte, že vám vždy do života přijde ten správný partner v tu správnou chvíli? Možná s tím někteří souhlasíte a možná ne. Řada lidí si může říct, že "šlápli vedle, že se zklamali, že někdo zklamal je a nic jiného v tom není, ale zkusme se na to podívat ještě z jiných úhlů pohledů.

Může být například i tím, že každý vztah, ať je jakýkoliv, máme prožít a z nějakého důvodu nám ten konkrétní partner přišel do života. Třeba, abychom něco pochopili, někam se posunuli, něco se naučili a našli nový úhel pohledu. Abychom uzdravili svoji sebelásku, posílili respekt k sobě sama či ostatním, dotkli se síly bezpodmínečné lásky atp. Terapeutka a průvodkyně osobním rozvojem Lenka Markovičová říká, že pokud změníme něco uvnitř sebe, pochopíme-li něco, změní se naše myšlení, naše přístupy, naše vyzařování.

„Těch důvodů může být celá řada a zpravidla nám druhý člověk tvoří do určité míry naše zrcadlo. Tedy, pokud nás něco hodně štve, rozčiluje, trápí, zkrátka se nás emočně dotýká, bývá to i něco, co sami nemáme vyřešené a je třeba na tom zapracovat. Neznamená to ale, že pokud se k nám partner nechová z úctou, že my se také nechováme z úctou k němu. Zrcadlo může být v tomto případě takové, že my se k sobě nechováme dobře, popíráme sebe, svoji osobnost kvůli tomu, aby byl partner nebo ostatní spokojení,“ přibližuje Lenka Markovičová s tím, že ale ne vše musí být nutně zrcadlo. Smyslem může být i fakt umění říct ne: tento člověk se mnou neladí, tedy já neladím s ním, tohle už znám a tuto zkušenost už ve svém životě nepotřebuji. „Sebe-vědomí a opravdové vztahy je velká alchymie, ve které jsme pouze my ti alchymisté, kteří rozhodují, tvoří a jen my sami můžeme najít tajemství vzácného elixíru opravdovosti, lásky a harmonie,“ dodává Lenka Markovičová.

Na téma vztahů otevírá lektorka a koučka online seminář pro ženy s názvem: Sebe-vědomí a opravdové vztahy, který je koncipován přes program skype. „Jak vztah sama k sobě může zrcadlit vztahy s druhými a jak s tím naložit, abyste si mohly říci: mám skvělé vztahy, bezvadného partnera, jsem opravdu spokojená,“ doplňuje k semináři Lenka Markovičová.

Seminář je určen například pro vás, pokud:

  • máte za sebou bolestný rozchod, chcete najít ztracenou radost a nevíte jak
  • chcete změnu, protože vám do života přicházejí stále stejní partneři a opakují se vám stále stejné situace
  • stále o sobě pochybujete
  • myslíte si, že opravdu milujete a partner to nikdy neocení a časem vás opustí
  • žijete v nevyhovujícím vztahu, ale z nějakého důvodu máte obavy z něj odejít
  • chcete už konečně potkat toho „pravého“
  • máte strach ze samoty
  • trpíte žárlivostí
  • bojíte se nejistoty
  • myslíte si, že nemáte nárok mít krásný a zdravý partnerský vztah

V semináři se prostřednictvím technik osobního rozvoje, koučovacích metod, NLP a pozitivní psychologie naučíte pracovat se svými myšlenkami a emocemi tak, abyste si samy vždy mohly najít to nejlepší řešení a našly odpovědi na všechny své otázky, které v partnerství řešíte a získaly odvahu udělat ve svém životě změny takové, jaké si v duchu přejete.

Více informací k registraci najdete na webových stránkách www.lenkamarkovicova.cz v sekci Akce a Semináře.

Tisková zpráva

Štítky vztah, Skype

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sebe-vědomí a opravdové vztahy - velká alchymie  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.