Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do iQLandie míří akce Živá knihovna, která je určená školám

PR článek

Svaz průmyslu a dopravy ČR, ve spolupráci s iQLANDIÍ a vybranými zaměstnavateli z Libereckého kraje připravují na 19. 9.2016 v prostorách iQLANDIE v Liberci akci Živá knihovna povolání. Cílem akce je seznámení dětí posledních ročníků základních škol s reálnou praxí, jako doplněk systému kariérového poradenství. Děti budou mít možnost diskutovat s představiteli reálných profesí. Garanty jednotlivých profesí, zejména těch nedostatkových – technických, budou převážně firmy z členské základny SP ČR.

Například budou moci hovořit s technikem jakosti z firmy DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. a prohlédnou si za provozu 3D scanner. Z firmy MSV Systems CZ s.r.o. předvede robota technik, který tyto roboty programuje nebo seřizovač robotů z ABB s.r.o. představí průmyslového robota se dvěma pažemi pro montáž drobných součástek, který dokáže spolupracovat s člověkem.

Určitě zaujme i předvedení práce zlatníka z firmy Granát, družstvo umělecké výroby Turnov nebo malířky skla z Crystalexu CZ a.s. Zpestřením bude seznámení s profesemi zástupců firem z integrovaného záchranného systému, včetně předvedení jejich techniky. Dále se mohou těšit na další zástupce z firem Lasvit s.r.o., KSM Castings CZ a.s., Fehrer Bohemia s.r.o., Magna Exteriors&Interiors (Bohemia) s.r.o. nebo Preciosy a.s.

Doba konání od 9 do 15 hodin.
10:30 až 13:30 - na parkovišti představení záchranného integrovaného systému

Štítky Svaz průmyslu a dopravy, Česko, Liberec, Liberecký kraj, DENSO MANUFACTURING CZECH, ABB, Lasvit, Preciosa, Fehrer Bohemia, knihovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do iQLandie míří akce Živá knihovna, která je určená školám  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.