Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Knižní novinky můžete ještě pár dní koupit v akci. Očekávaným favoritem je pokračování Aristokratky

Svátek všech milovníků dobré četby je ve své půli. Velký knižní čtvrtek, který odstartoval 13. října, uvedl na pulty knihkupectví 15 nových titulů. Ty můžete v knihkupectví Fryč v Pražské ulici v Liberci kupovat až do 19. října s patnáctiprocentní slevou.

"Velký knižní čtvrtek je víc než komerční akce, je to známka kvality. Každá ze zařazených knih stojí za pozornost díky zúčastněným nakladatelstvím a díky pečlivému výběru zkušených redaktorů,“ říká majitel knihkupectví Martin Fryč.

Tentokrát se podle něho podařilo i to, co je známkou opravdového zájmu. Zákazníci přemlouvají knihkupce, aby knihu prodal třeba už ve středu večer. Což nesmí - na pulty jdou totiž všechny knihy v jeden konkrétní den.

Očekávaným favoritem je zatím mezi zákazníky třetí pokračování oblíbené Aristokratky od Evžena Bočka, stejně tak je velký zájem o novou knihu Václava Cílka. Něco jako divokou kartu vyhrává nejspíš zajímavý knižní rozhovor se Zbigniewem Czendlikem Postel hospoda kostel. „Tady nás počet příznivců příjemně překvapil,“ dodal Fryč.

Podle knihkupce je pro všechny v České republice možná nejdůležitější kniha Jiřího Padevěta Krvavé léto s podtitulem Poválečné násilí v českých zemích. „Měli bychom umět podívat se do tváře kostlivcům v našich skříních,“ uzavřel Fryč.

Knižní novinky

Foto pixabay.com

Štítky kniha, Liberec, Evžen Boček, Václav Cílek, Jiří Padevět, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Knižní novinky můžete ještě pár dní koupit v akci. Očekávaným favoritem je pokračování Aristokratky  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.