Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Veletrh Educa navštívilo přes 10 tisíc lidí

Už desátý ročník veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí Educa Myjob Liberec přilákal do Home Credit Areny přes 10 tisíc návštěvníků. Ti se mohli během tří dnů seznámit s více než 70 expozicemi středních a vysokých škol a dalších vzdělávacích institucí nebo navštívit stánek 47 zaměstnavatelů a personálních agentur.

Během pátečního dopoledne ocenila porota složená ze zástupců pořadatelů a dalších odborníků nejhezčí expozice. V kategorii Školy si unikátní trofej od partnera veletrhu, společnosti Lasvit, odnesli zástupci Střední školy zahradnické a technické z Litomyšle. V druhé oceňované kategorii Firmy nejvíc zaujala porotce prezentace společnosti Benteler.

Součástí veletrhu byla i HR konference na téma „Firma jako odraz pestrého světa“, které se zúčastnilo přes stovku odborníků z oblasti personalistiky a lidských zdrojů.

Nechyběla ani debata se zajímavými osobnostmi. Letos přijali pozvání do Liberce zpěvák, skladatel, herec a automobilový závodník Daniel Landa a Martin Zach, bývalý reprezentační lyžař a Muž roku 2009, který se ani po těžkém poranění krční páteře nevzdal, i nadále sportuje, užívá si života a snaží se skrze svůj Spolek Martina Zacha podporovat ty, které zasáhl podobný osud.

Štítky veletrh, Liberec, Home Credit, Martin Zach, Lasvit, Benteler, Daniel Landa, Litomyšl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veletrh Educa navštívilo přes 10 tisíc lidí  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.