Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Bioarchitekt: Jak posvátná geometrie ovlivňuje naše životy

Zajímají vás symboly a takzvaná posvátná geometrie? Máte jedinečnou možnost setkat se se světově uznávaným bioarchitektem Michaela Rice na jeho přednášce už ve středu 29.1. od 18.00 v Klubu příhodného okamžiku Kairos v centru Liberce. Dynamická a zábavná večerní přednáška bude o našich vztazích, intimních a rodinných a o tom, jak žít autentičtější, hravější a vášnivější život, proběhne.

Michael nabídne svěží pohled na to, jak pracují základní tvořivé síly ve Vesmíru a jak tyto síly přímo ovlivňují to, jak přemýšlíme, cítíme a jednáme a v důsledku tak formují základnu pro všechna naše přesvědčení, jednání a zkušenosti. Tato přednáška slibuje být informativní, ispirativní a zábavnou událostí, na které se budete aktivně podílet.

"V této přednášce budeme objevovat, jaké jsou základní impulsy života. Budeme se učit, jak se energie pohybuje a vyvíjí v geometrických vzorcích, které generují a manifestují vše, co jsme a vše co existuje. Prozkoumáme harmonickou souhru mezi dvěma základními silami, které podepírají realitu. Rozvineme hlubší porozumění principů polarity a protikladných komplementárních kvalit genderové dynamiky. Budeme objevovat a sdílet, co opravdu chceme, a to specificky ve smyslu našich intimních partnerů. Více si uvědomíme, jak můžeme tyto informace použít k obohacení, zlepšení a pozvednutí našich životů a všech lidí, kteří jsou jejich součástí. Zjistíme, jak navýšit a úspěšně vyjadřovat naši sílu, krásu, vášeň, přítomnost a naši schopnost dávat a přijímat lásku," říká o své přednášce Michael Rice, který je členem Královského institutu architektů Irska (Royal Institute of Architects of Ireland) a byla mu udělena cena za bioarchitekturu.

Fakultu architektury vystudoval na Univerzitě v Dublinu a v roce 1998 založil soukromou architektonickou kancelář, jež sídlí v Slieve Bloom Mountains v srdci Irska. Ve své práci se zaměřuje na bioarchitkturu, posvátnou geometrii, přírodní design a udržitelný životní styl. Michael Rice je často považován za předního světového odborníka v oblasti bioarchitektury, již lze definovat jako umění a vědu o tom, jak stavět budovy, které vytvářejí, udržují a rozvíjejí život a živé systémy. Na základě koncepce harmonie s nimiž biorachitektura pracuje navrhnul více než 400 budov, od meditačních místností po rodinné domy a společenské prostory různých tvarů a forem.

Při své práci vychází hlavně z principů bojových umění, přírodního designu a staveb, které dnes také učí, a jejichž studiu i praktickému použití se věnoval při svých četných cestách. Vědomosti, které získal o vědě tvoření (Science of Creation), nabízejí posluchačům hluboké porozumění pro to, jak podoba našich snů, myšlenek a emocí utváří náš vlastní svět. Bioarchitekturu, posvátnou geometrii a teorii koherentních emocí učí Michael na mezinárodní úrovni a během let si získal pověst zaníceného lektora, jehož přednášky jsou naplněny nadšením, dynamičností a hravostí. Posvátnou geometrii používá, jak při projektování budov a prostor, tak při rituálech sloužících duchovnímu vzestupu jedinců i společenství.

Štítky přednáška, geometrie, Liberec, Irsko, Michael Rice, Dublin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bioarchitekt: Jak posvátná geometrie ovlivňuje naše životy  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.