Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Na veletrhu Educa najdete nově také práci v Německu nebo Polsku

Tradiční veletrh Educa MyJob Liberec, který bude zahájen v polovině října v liberecké Tipsport areně, nabídne přes 30 000 pracovních míst. Nově se bude orientovat se svou nabídkou zejména na nejbližší pohraničí. A to jak v sousedním Německu, tak Polsku.


„Na veletrhu bude zejména z německé strany poptávka po technických profesích a také po pracovnících z oboru zdravotnictví a gastronomie,“ řekl ředitel spolupořádající společnosti S group Sport Facility Management Lukáš Přinda.

Na své si přijdou i uchazeči o práci nebo brigády ve vzdálenějších členských státech Evropské unie. Prostřednictvím celoevropské sítě EURES tak budou moci na veletrhu nahlédnout do aktuální databáze všech volných pozic v Evropě a případného zaměstnavatele ihned kontaktovat. Z Libereckého kraje se bude přímo v aréně prezentovat několik nejvýznamnějších zaměstnavatelů jako jsou například společnost Denso nebo Knorr Bremse.

Součástí veletrhu bude i prezentace více jak 80 středních a vysokých škol, které budou lákat do svých lavic nové studenty. Jejich účast a přímá prezentace je velmi důležitá pro rozhodování v dalším profesním životě, zejména u mladší generace. Liberecká multifunkční hala se opět změní na tři dny – od 16. do 18. října – v jedno obrovské náborové středisko. Vstup na veletrh je pro všechny návštěvníky zdarma.

Novinkou letošního ročníku veletrhu je debata s významnými osobnostmi. Ve čtvrtek 16. října od 18 hodin vystoupí ve VIP restauraci Tipsport areny trojice úspěšných a inspirativních osobností, které představí své životní příběhy a odhalí více o jejich cestě k úspěchu. Těšit se můžete na světově uznávaného kardiochirurga Jana Pirka, humanitární pracovnici a válečnou zpravodajku Petru Procházkovou a majitele Jablotronu Dalibora Dědka. Výtěžek ze vstupného bude věnován na charitativní účely. Více na www.educaliberec.cz.

Otevírací doba veletrhu:
čtvrtek 16. října - 9 až 18  hod.
pátek 17. října - 9 až 18  hod.
sobota 18. října - 9 až 16 hod.
VSTUP ZDARMA

Debata s inspirativními osobnostmi:
čtvrtek 16. října od 18 hodin
vstupné 100 Kč

Štítky veletrh, Německo, Polsko, Tipsport, Liberec, Evropská unie, Lukáš Přinda, EURES, Evropa, Denso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na veletrhu Educa najdete nově také práci v Německu nebo Polsku  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.