Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Znáte všechny výhody od své zdravotní pojišťovny?

PR článek

Je hodně důvodů, proč být pojištěn u největší zaměstnanecké zdravotní pojišťovny, u ZP 211, která spolupracuje s nejlepšími lékařskými týmy, nemocnicemi a specialisty po celé České republice. Jedním z těchto důvodů je i široká nabídka bonusů z fondu prevence. Každý si vybere – dítě, student, žena, muž i senior.

Bonusy z fondu prevence

Zdravotní pojišťovna (ZP) 211 nabízí celou škálu bonusových příspěvků na sportování, preventivní prohlídky, očkování nebo zdravotnické prostředky, které nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění a lidé si je musí hradit sami. Příspěvky jsou zajímavé a využitelné pro všechny členy rodiny, od těch nejmenších až po dospělé.

Nabídka v roce 2018

  • Příspěvky na sportovní aktivity pro všechny
  • Rozšířený program pro dárce krve, děti do 18 let, těhotné ženy a ženy po porodu
  • Možnost postoupení příspěvku z rodiče na dítě
  • Podpora odvykání kouření
     

Tip pro vás: Příspěvek ve výši 500 korun na sportovní pohybové aktivity, a to bez ohledu na váš věk.  Takže pokud jste vyznavačem například aerobiku, aquaerobiku či fitness a pořídíte si permanentku ve výši minimálně 800 korun, pojišťovna vám na ni přispěje pětistovkou.

Maminky mohou od ZP 211 čerpat příspěvek 500 korun dvakrát ročně. Vybrat si mohou z aktuální nabídky pro dospělé a k němu ještě příspěvek z programu pro těhotné a ženy po porodu,
a to například na předporodní kurz či na 3D a 4D ultrazvuk, na poporodní cvičení, plavání
s miminkem, pomůcky pro novorozence a kojence apod.

Děti: třikrát pět set

Pro odrostlejší děti má ZP 211 přichystány mimo jiné i příspěvky na dentální hygienu včetně nácviku, nebo na fixní rovnátka, a to vždy až do výše 500 korun. Další pětistovku mohou děti čerpat na prevenci infekčních onemocnění (očkování), nebo na zdravotnické prostředky pro chronicky nemocné děti.
A protože u dětí platí podpora sportu dvojnásob, ZP 211 přišla navíc s novým prázdninovým příspěvkem pro děti do 18 let, a to na letní sportovní pobyt ve výši 500 korun.

Samozřejmě také ženy a muži včetně seniorů mohou vybírat z široké nabídky příspěvků na očkování nebo na preventivní prohlídky.

Výhodné cestovní pojištění

ZP 211 nabízí svým klientům rovněž velice výhodné cestovní pojištění, které zahrnuje i takové speciality jako je automatické pojištění trvale obydlené domácnosti, možnost prodloužení cestovního pojištění z místa dovolené či službu Letový asistent. Studentům od 15 do 26 let nabízí možnost čerpat cestovní pojištění na studijní pobyty až na 180 dnů úplně zdarma. Studenti, kteří jen rádi cestují po Evropě, mají možnost čerpat zdarma cestovní pojištění až 60 dnů v roce.

Slevy a výhody u obchodních partnerů

Společně se svými obchodními partnery pro vás ZP 211 přichystala celou řadu zajímavých slev - například na masáže, sauny, fitness, na nákup sportovních výrobků, dětských kočárků a celou škálu dalších.

Pokud vás zaujala nabídka ZP 211, pojištěncem se můžete stát kdykoli online na webových stránkách či se jednoduše dostavte na kteroukoliv z poboček, kde vám zaměstnanci pojišťovny určitě rádi poradí.

Štítky Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra, 211, výhody, nabídka, prevence, cestovní pojištění, Česko, očkování, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znáte všechny výhody od své zdravotní pojišťovny?  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.