Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Odpočiňte si! Sport Park Medical má opět otevřeno

PR článek

Skvělá zpráva pro všechny s bolavými zády či jinými pohybovými obtížemi z libereckého Sport Parku! Místní centrum fyzioterapie Sport Park Medical od úterý 14. dubna opět obnovilo svůj provoz.

Všichni tak nyní mají možnost znovu využít služeb centra, které bylo několik týdnů zavřené kvůli koronavirovým bezpečnostním opatřením. Klienti si mohou užít nejrůznější druhy masáží, úlevnou fyzioterapii v případě pohybových omezení, ale třeba také manuální lymfodrenáž pro jarní detoxikaci.

Přestože si všechny zmíněné služby žádají úzký kontakt mezi zaměstnanci Sport Parku Medical a jeho zákazníky, provozovatel centra garantuje dodržování přísných hygienických a bezpečnostních opatření – všem příchozím bude vždy změřena teplota a každý obdrží roušku, rukavice, bude mu k dispozici dostatek dezinfekčního gelu a mezi jednotlivými zákazníky vždy dojde k důkladné dezinfekci všech pomůcek a přístrojů.

„Dnešní doba, kdy mnoho lidí pracuje z home office a nevyhovujících pracovních podmínek a současně je snad každý vystaven zvýšenému stresu, můžeme každému zájemci nabídnout odpočinek v podobě masáže i fyzioterapie. Naše kolegyně jsou připraveny všem poradit také s vhodným cvičením na doma i uspořádáním zdravého domácího pracovního prostředí,“ doplnila Tereza Krenželoková, provozní manažerka Sport Parku Medical.

Pro více informací o nabízených službách i obsazenosti termínů navštivte web centra www.sportparkmedical.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Sport Park Medical, arena, fyzioterapie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odpočiňte si! Sport Park Medical má opět otevřeno  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.