Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Děti i učitelé v Libereckém kraji mohou odložit roušky. Nařízení platí od úterý

Žáci a učitelé mohou odložit roušky při výuce i ve Zlínském, Jihočeském a Libereckém kraji. Rozhodla o tom vláda. V ostatních krajích bylo nošení roušek při výuce zrušeno už minulý týden.

Žáci a učitelé mohou od úterý odložit roušky při výuce i ve Zlínském, Jihočeském a Libereckém kraji, kde dosud byly povinné. Dnes odpoledne o tom rozhodla vláda, informoval na twitteru ministr školství Robert Plaga (za ANO). V ostatních krajích bylo nošení roušek při výuce zrušeno už minulý týden. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) to platí i pro pobyt lidí na pracovištích.

„I zde platí, že povinnost nošení roušek zůstává o přestávkách a ve společných prostorách," uvedl Plaga. Zlínský, Jihočeský a Liberecký kraj byly posledními kraji, kde bylo minulý týden takzvané incidenční číslo, tedy počet nakažených za uplynulý týden na 100 tisíc obyvatel, nad hodnotou 30.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Olomoucký kraj

Štítky roušky, respirátory, Liberecký kraj, školy, rouška, Jihočeský kraj, Zlínský kraj, Robert Plaga, ANO 2011, Adam Vojtěch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti i učitelé v Libereckém kraji mohou odložit roušky. Nařízení platí od úterý  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.