Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Liberecká nemocnice zrušila zákaz návštěv. Stále platí další omezení

Krajská nemocnice v Liberci zrušila zákaz návštěv, který platil už od loňského října. Zrušení zákazu platí kromě liberecké i pro nemocnice ve Frýdlantě a Turnově. Nadále ale platí omezení pro návštěvy, které mohou být dlouhé jen půl hodiny a přijít může jen jeden člověk.

Další omezení? Navštěvující osoba nesmí vykazovat příznaky akutního respiračního onemocnění a musí použít ochranné pomůcky – tedy dezinfekci rukou a ochranu dýchacích cest nasazenou po celou dobu návštěvy.

Stejná situace platí i u dalších nemocnic, zákaz návštěv zrušila i ta jablonecká, ale i jilemnická a semilská.

Počty nových případů koronaviru v Libereckém kraji dál klesají. Za posledních sedm dní v kraji přibylo 2328 nových případů, což je o třetinu méně než o týden dříve. Zlepšuje se i situace v nemocnicích, kde se v pondělí starali zdravotníci o 120 nemocných s covidem, z toho 16 bylo ve vážném stavu na jednotkách intenzivní péče a ARO. O týden dříve bylo hospitalizovaných pacientů s covidem 135 a intenzivní péči potřebovalo 16 z nich.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky nemocnice, zákaz návštěv, návštěvy, knl, návštěva, Krajská nemocnice Liberec, Nemocnice Frýdlant, COVID-19, Turnov, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká nemocnice zrušila zákaz návštěv. Stále platí další omezení  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.