Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MEDICA SEVER je zárukou péče o vaše zdraví

PR článek

MEDICA SEVER s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje pracovnělékařské služby a léčebně preventivní péči. Praxi provozuje již 28 let ve svých ordinacích, které jsou umístěny téměř po celé České republice.

Čeho se vlastně týkají pracovnělékařské služby? „Každá práce nějakým způsobem ovlivňuje zdraví zaměstnanců. Je jedno, jestli je to operátor nebo výkonný manažer. Vše má své. Našim úkolem je tyto jejich konkrétní situace rozeznat, navrhnout možné řešení problému a poskytnout následnou pomoc. Sami si často neuvědomujeme, kolik situací, např. pracovní pozice, prostředí, nasazení či kolektiv, ovlivňuje naše zdraví v práci," říká Bc. Oľga Bandová, jednatelka společnosti MEDICA SEVER.

V léčebně preventivní péče se společnost zaměřuje na ochranu zdraví širší veřejnosti. „Máme na mysli včasné odhalení a záchyt civilizačních onemocnění, k čemuž nám pomáhají zdravotnické přístroje, jako jsou EMG, EKG, spirometry, pletysmografy nebo také audiometry. Do našich ordinací je možné se registrovat téměř po celé České republice," dodává jednatelka. 

Na webových stránkách www.medica-sever.cz je přehled ordinací, které jsou k dispozici.

Výsledkem preventivní péče je také poučení pacienta ohledně případné změny životního stylu. Tyto změny pak vedou ke zlepšení celkové kondice pacienta a zamezení dalšího rozvoje onemocnění.

„Každý z vás se může poradit v našich ordinacích, co ještě může zvládnout, na co jeho tělo ještě stačí. Rádi vás registrujeme či představíme naše služby. Vaše zdraví, naše starost," uzavírá Oľga Bandová.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky medica sever, liberec, zdraví, ordinace, lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MEDICA SEVER je zárukou péče o vaše zdraví  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.