Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nechte si vyfotit auru, prozradí vám, jak na to jste

Jedinečnou příležitost nechat si svou auru vyfotit přístrojem, který vynalezl Nikola Tesla a zjistit více o vašem zdravotním stavu i o vás samých, máte v pátek 6.6. od 9.00 do 17.00 v Klubu příhodného okamžiku Kairos v centru Liberce. Focení aury včetně výkladu nabízí pan Evžen Paulíček, který se s aurou pracuje už více jak 20 let.

Během hodinové konzultace vám bude pořízena fotografie vaší aury, kterou pan Paulíček s vámi rozebere. „Aura není nic výjimečného. Mají ji bez rozdílu všichni lidé, zvířata či rostliny,“vysvětluje Evžen Paulíček, který o sobě jednoznačně říká, že není žádný věštec ani kartář. Současně říká, že jemu nepřísluší soudit a hodnotit, zda je něco dobře nebo špatně. 

Z aury čte hlavně to, jak člověk svůj život prožívá a vše, co s tím souvisí. „Právě prožitkem manifestujeme svou zralost. Dám příklad: můžu mít poznání celého vesmíru, a co to bude platné, když se budu chovat například v roli otce autoritářsky a dogmaticky. Aura nám ukazuje vlastně to, co víme a jak to umíme žít,“ poodhaluje smysl fotografie aury.

Původní Teslovy snímky se daly pořídit pouze v černobílém provedení. V roce 1939 manželé Kirlianovi objevili způsob fotografovat energetické vyzařování pomocí vysokofrekvenční fotografie. Nejznámější z jejich fotografií je foto lidské dlaně, objevující se na počátku seriálu Akta X. Aura se dnes snímá mnoha způsoby a nové vědecké objevy přispěly i k jiným způsobům detekování aury, kdy tento přístroj je pouze jedním z mnoha. O několik let později se panu Coghanovi z USA podařilo původní Teslovu černobílou fotografii pořídit v barvě.

Ke konzultaci je nutné se objednat na tel: 607280589 nebo emailu: klubkairos@klubkairos.com. Více se dozvíte na www.klubkairos.com.

Napsala Lenka Markovičová

Štítky Nikola Tesla, Liberec, USA, Akta X

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nechte si vyfotit auru, prozradí vám, jak na to jste  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.