Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ochutnejte zdravé speciality libereckých restaurací ve Foru

Týden zdravé výživy příští týden zavítá do libereckého obchodního centra Forum. V úterý 22. října od jedenácti hodin dopoledne do páté hodiny odpolední budete moci v pasáži nákupního centra ochutnat všemožné zdravé svačinky. Odborníci vám naopak poradí, jak změnit svůj životní styl.

„Všichni víme, že správnou skladbou našeho jídelníčku si můžeme prodloužit život, vyvarovat se mnoha nemocem, udržet dobrou kondici a v neposlední řadě si držet i dobrou náladu. O spokojenosti našich občanů s nabízeným poledním menu budeme informovat po vyhodnocení celé akce na našich webových stránkách,“ popsala Alena Riegerová, vedoucí odboru zdravotnictví krajského úřadu, který je jedním z pořadatelů akce.

V přízemí nákupního centra si návštěvníci dopřejí dobroty z vybraných libereckých restauračních zařízení a to od Hotelu Liberec až po Centrum Babylon. K tomu jsou připraveny praktické ukázky nejen pohybových aktivit pro všechny věkové kategorie, ale i nabídky volnočasových aktivit pro celou rodinu a spousta dalších užitečných informací.

Další program akce Pojďme žít zdravě

„Jak nezačínat a proč přestat kouřit“ – možnost konzultace s lékařkou Centra léčby závislosti na tabáku,

„Správný pohyb nebolí“ – nabídka pohybových aktivit pro všechny věkové kategorie (základní protahovací cviky, dechová cvičení, cviky s prvky jógy a pilates. pod vedením zkušených fyzioterapeutek)

„Umíme si čistit zuby?“ – praktické ukázky a informace na téma správné čištění zubů, možnost získání zubního kartáčku a vzorku zubní pasty zdarma.

„Relaxuje celá rodina“ – nabídka volnočasových aktivit a jejich význam v prevenci negativních sociálních jevů.

„Co mi poví stisk ruky“ – nabídka měření vybraných ukazatelů zdravotního stavu (množství tuku v těle, síla stisku ruky), informace o zdravém životním stylu

Štítky obchodní centrum, Liberec, Centrum Babylon Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ochutnejte zdravé speciality libereckých restaurací ve Foru  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.