Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Unikátní spojení finančních a realitních služeb nově v Jablonci nad Nisou

PR článek

Na začátku května tohoto roku se v Jablonci nad Nisou poprvé otevřela veřejnosti nová pobočka poradenské společnosti Broker Consulting. Na pobočce mohou její návštěvníci najít účinnou pomoc při řešení svých finančních a realitních záležitostí od zajištění nového bydlení přes pojištění, úvěry až po spoření a investice.

Pobočku vede zkušený regionální ředitel společnosti Martin Havlík, který k otevření nových reprezentativních prostor uvedl: „Se svými spolupracovníky chci běžným domácnostem i jednotlivcům nabízet prvotřídní služby, které dříve poskytovaly finanční instituce pouze nejbonitnějším klientům. Běžní klienti totiž dokáží nejvíce ocenit spojení finančních a realitních služeb na jednom místě. Toto spojení vnímají jako velmi efektivní a praktické.“

A s čím vším konzultanti na pobočce klientům pomohou? „Nejpalčivějším tématem posledních měsíců je inflace, která vedle všeobecného zdražování lidem citelně ukrajuje z jejich úspor. Nejlepší možností, jak před ní ochránit hodnotu svých peněz, je investování. Na pobočce nabízíme celou škálu investičních nástrojů, ze kterých dokážeme každému klientovi vybrat variantu, která mu bude nejvíce vyhovovat a bude odpovídat jeho možnostem,“ popisuje Martin Havlík. Mezi ostatní služby, které zkušený tým na pobočce klientům rád zprostředkuje, patří prodej a pronájem nemovitostí, hypoteční úvěry nebo pojištění osob a majetku. „Rád bych tímto všechny pozval na kávu s našimi milými konzultantkami a konzultanty, kteří každému návštěvníkovi pobočky nezávazně ukáží, v čem jsou schopni mu pomoci,“ uzavírá Martin Havlík.  

Novou pobočku najdete v ulici Budovatelů 1317/5, Jablonec nad Nisou 

Máte-li zájem o nezávaznou konzultaci s odborníky na pobočce, kontaktujte, prosím, Natálii Bergmannovou: 725 975 356, natalie.bergmannova@bcas.cz.      

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jablonec nad Nisou, Broker Consulting

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unikátní spojení finančních a realitních služeb nově v Jablonci nad Nisou  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.