Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jak vybrat cestovní pojištění na poslední chvíli

Při odjezdu na dovolenou nebo pracovní cestu do zahraničí je jednou z nejdůležitějších věcí sjednání cestovního pojištění. Bez něj bychom nikam vyrážet neměli, ani do zemí EU. Chrání nás v případě nutnosti zdravotního ošetření, úrazu, ztráty zavazadel, poškození cizí věci nebo také pokud chceme provozovat rizikové sporty. Pro pojištěnce jsou zde asistenční služby v českém jazyce, které jistě při problémech ocení.

V zemích EU sice platí Evropský průkaz zdravotního pojištění, jeho využití je ale velmi omezené a minimálně spoluúčast budeme muset zaplatit z vlastní kapsy. Jakmile se v zahraničí něco stane, budeme si muset bez pojistky sáhnout hluboko do kapsy, a může se stát, že se nedoplatíme.

Zapomněli jste na pojistku, nebo jste se rozhodli odjet za hranice na poslední chvíli? Nestíháte jít na pobočku? Ještě není vše ztraceno.

Vyřízení cestovního pojištění do zahraničí dnes může trvat jen pár minut, navíc to zvládnete z pohodlí domova. Potřebujete jen připojení na internet a počítač nebo chytrý telefon se speciální mobilní aplikací. Využijte online srovnávač nabídek, můžete si vybrat nejlevnější cestovní pojištění a také některou z dražších variant pojistek, které zahrnují řadu připojištění a doplňkových služeb, jako různé asistenční služby. Do srovnávače nabídek cestovního pojištění jen zadáte potřebné údaje o vaší cestě, dozvíte se obratem aktuální ceny a veškeré podmínky a vybranou pojistku si můžete rovnou uzavřít.

Díky kalkulačce cestovního pojištění TopSrovnani.cz vaši pojistku stihnete zařídit, i když už odjíždíte za pár hodin. Není potřeba nic tisknout, veškeré informace vám přijdou na email. A co je rovněž příjemné, cena za pojištění na poslední chvíli není o nic vyšší, než při sjednání včas. Naopak, pokud si vyřídíte cestovní pojištění online, můžete i něco ušetřit, protože se do ceny nepromítají náklady za vyřízení, započítávané v kamenných pobočkách.

PR text

Štítky cestovní pojištění, Evropská unie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak vybrat cestovní pojištění na poslední chvíli  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.