úterý 12. listopadu 2019 Benedikt

Něco na zub? Zkuste domácí uzeniny z farmářských trhů

Farmářské trhy nejsou jen zelenina a ovoce. Čím dál oblíbenější jsou i domácí poctivé výrobky z masa. Ty přiváží třikrát týdně k libereckému obchodnímu centru Forum Jiří Čermák. Párky, klobásy, uzenky, špekáčky, špek nebo třeba uzené. To vše si můžete koupit se zárukou poctivé výroby.

„Naše produkty jsou jedinečné tím, že jsou vyrobeny z poctivého a neošizeného materiálu a prodávány s láskou,“ popsal Jiří Čermák. Ten se svými produkty jezdí na farmářské trhy v pondělí, středu, čtvrtek a někdy i v sobotu. V jeho nabídce najdete od uzenin až po tlačenku, sekanou nebo třeba jitrnice.

A o co je největší zájem? Podle prodejce záleží především na sezoně. „V létě se hodně prodávají veškeré uzeniny na gril a od podzimu jitrnice, jelítka nebo vinná klobása. Nejde ale jednoznačně říci, že něco „stojí“ a něco se  prodává víc,“ dodal Jiří Čermák.

Štítky liberec, trhy, forum, maso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.