pátek 3. dubna 2020 Richard

Vyhledávání

Nalezené články: "uzenina"

Kvalitní uzené maso nepotřebuje umělá vylepšení

Konzervace kouřem patří mezi nejstarší a nejjednodušší způsoby, jak maso uchovat do zásoby. Spotřebitelská organizace dTest prozkoumala kvalitu baleného moravského uzeného a uzených plecí a zjistila, že výrobky mají potíže s dodržením slíbeného...

Výrobkem Libereckého kraje je bio okurkový sirup firmy Kitl

Nejlepším potravinářským výrobkem Libereckého kraje 2019 se stal bio okurkový sirup jablonecké společnosti Kitl. Na druhém místě je malinová marmeláda Jana Kakose z Českého ráje a třetím místem ocenila porota třináctku z Pivovaru Rohozec. Vítěze...

O značku Regionální potravina letos soutěžila stovka produktů. Dočkalo se devět

Výrobky přihlášené do soutěže Regionální potravina 2019 za Liberecký kraj posuzovala hodnotitelská komise, která navrhla vítěze v devíti kategoriích. O prestižní značku, která je zárukou kvality a poctivosti místních výrobců, se soutěží už...

Salámy vysočina? Pětina v nezávislém testu propadla

Trvanlivý salám vysočina je častou součástí výletnických svačin. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 20 vzorků těchto salámů, aby prověřil jejich kvalitu. Čtyři z testovaných vzorků v nezávislém testu propadly kvůli nedodržení české...

Výrobkem Libereckého kraje je med s bílým pepřem z Vratislavic

Nejlepším potravinářským výrobkem Libereckého kraje 2018 je med s bílým pepřem z rodinného včelařství Miloše Zástěry z Vratislavic nad Nisou. Na druhém místě skončila v soutěži stoprocentní jablečná šťáva z Moštovny Lažany a třetím místem porota...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "uzenina"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "uzenina"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.