Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte degustaci menu se Zdeňkem Pohlreichem na Fresh festivalu

PR článek

Beko Fresh festival je letos plný novinek! Přinese zbrusu nové gastronomické zážitky, pestřejší program i kvalitnější zázemí. Bude tu nová pivní zóna s živou hudbou a prezentací minipivovarů, nová vinařská zóna s řízenými degustacemi i nová plážová barová zóna.

Světové trendy přípravy pokrmů odprezentují nové restaurace, bistra, foodtrucky i streetfoody. Kromě tváře festivalu Zdeňka Pohlreicha se na podiích objeví také Roman Vaněk, Radek David a také autor Gastromapy Lukáš Hejlík. Rodiče jistě ocení novou dětskou zónu s vyžitím pro kojence i předškoláky. Festival bude letos ve větší míře myslet také na ekologii. Beko Fresh festival se koná ve sportovním areálu ve Vesci, a to v pátek 24. a sobotu 25. května. Vstupenky jsou k zakoupení v sítích GoOut. Více informací na www.freshfestival.cz.

Liberecká Drbna pro své čtenáře připravila soutěž. Čtyři z vás vyhrají degustaci festivalového menu uvařeného při show Zdeňka Pohlreicha. Jeden z čtenářů pak vyhraje workshop s Lukášem Hejlíkem. Chcete vyhrát? Odpovězte na jednoduchou otázku níže. 10. května vybereme vítěze, které kontaktujeme emailem. Hodně štěstí!

V jakých dalších městech je Beko Fresh festival?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Fresh festival, Liberec, vaření, jídlo, soutěž, pohlreich, festival, degustace, Zdeněk Pohlreich, Lukáš Hejlík, Roman Vaněk

SOUTĚŽ: Vyhrajte degustaci menu se Zdeňkem Pohlreichem na Fresh festivalu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.