Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěž! Jděte za jedním z nejkrásnějších zvuků a získejte nová sluchátka

PR článek

Říká se, že ticho léčí. Ale stejně blahodárný vliv na nás mají i zvuky přírody nebo melodie a rytmy, které máme rádi. Společnost Huawei se proto rozhodla spojit vše dohromady. Na klidné místo uprostřed zeleně v Liberci umístila budku pro ptáky, bez jejichž zpěvu by zážitek z přírody nebyl tím pravým. A pro toho, kdo nový ptačí domek objeví jako první, je připravený dárek v podobě bezdrátových sluchátek FreeBuds 4, jejichž prvotřídní zvuk vás potěší stejně jako švitoření přírody.

V Liberci najdete budku v Lidových sadech Petra Bezruče. Kousek od ní jsou zastávky Botanická zahrada a Riegrova, zároveň se nachází blízko u zoologické zahrady Liberec.

Následujte pokyny uložené uvnitř budky, kterou prosím ponechte na místě, aby se v ní mohli uhnízdit ptáci. Pokud splníte pokyny, získáte sluchátka, která kromě prvotřídního zvukového zážitku nabízejí také neuvěřitelnou lehkost – díky hmotnosti jednoho sluchátka 4,1 gramu nová Huawei FreeBuds 4 v uších skoro neucítíte. Zážitek z poslechu navíc umocňuje technologie AEM, s pomocí které se zvuk přizpůsobí tvaru vašeho ucha. Každý se tak může těšit na nejlepší možnou kvalitu.

Mimořádnost FreeBuds 4 potvrdil i nezávislý průzkum společnosti Ipsos. Ve slepém testování mezi českými uživateli se nová sluchátka od Huawei poměřila s konkurenčními výrobky od společností Apple a Samsung, přičemž FreeBuds 4 v měření zvítězila – jak v kvalitě zvuku, tak v poměru cena/výkon.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky soutěž, FreeBuds 4, Huawei, sluchátka, příroda, Liberec, Petr Bezruč, Apple, Samsung, Ipsos

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Tvrdý

Určitě nemusíme :) nebylo to ani tak myšleno. Výhru pošlu dál. Den před tím jsem si koupil sluchátka nová. Mějte se

Pondělí, 23. srpna 2021, 10:30Odpovědět

Petr Ruprecht

Článek je PR, zveřejněn tady byl pozdě. Úmyslně? Nebo je to další neschopnost redaktorstva? Amatérismus k pohledání. Každopádně Huawei u myslích osob klesá níž a níž. Ticho léčí, tak já jdu :-D

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 20:55Odpovědět

Petr Ruprecht

V pohodě Davide, my dva se rafat nemusíme. Výhru si užijte.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 20:52Odpovědět

Petr Ruprecht

Mimochodem, inzerent zaplatil hned dvakrát za antireklamu: Za prvé: Další šmejd soutěží. Za druhé: Na chvíli jsem zapnul reklamy v prohlížeči, a čekal, jak Drbna drží basu s reklamními šmíráky. Díky článku vyskočila třeba na Zboží reklama Apple AirPods. Když kreténi, tak kreténi :-D Mimochodem, Drbno, i kdyby ses pos..., nikdy ti nedovolím reklamu zobrazit. A jestli si myslíš, že mi budeš na mail posílat spamy, tak nebudeš. Klidně se běžte pást.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 17:39Odpovědět

David Tvrdý

Článek jsem náhodou našel na jiném webu. Konktrétně mobilmania. Již v 11:00 přesně když ho zveřejnili. Zjistil jsem kde to místo cca je a byl jsem 15minut v dojezdové vzdálenosti. Prostě jsem zkusil štěstí. Chvíli trvalo než jsem zaparkoval a našel zastávky a pak jsem jen hledal.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 15:22Odpovědět

Petr Ruprecht

Já mluvím za sebe. Článek i soutěž měli smysl přesně 2 minuty od zveřejnění. Chtěl jsem tím i naznačit ostatním, že je zbytečné vydat se tam, i kdyby jen pět minut po přečtení, tj. 11:35. Budka je tak na ráně, že to snad museli lidi od naproti zaregistrovat už v době, kdy ji tam instalovali. A pokud se nepletu, tak taky ze slídilů mají dobrou srandu :-D Asi taky úplně nebudete návštěvník ZOO z Pardubic :-)

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 15:02Odpovědět

David Tvrdý

Kdybych tam manuál nechal tak bych nedostal výhru.. byl v něm autorizační kód.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 14:54Odpovědět

Petr Ruprecht

To není závist, já bych tam manuál na vyzvednutí výhry nechal. A jejich soutěže jsou na přes tlamu, ne na pár facek. Názor nezměním.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 14:51Odpovědět

David Tvrdý

Milý Petře. Rád bych odpověděl. Mám fotku od budky a přesně v 11:32 sem si vyzvedl obálku s pokyny v té schránce. Ani nevíš jak neskutečnou radost mi ona společnost kterou by jsi tak rád profackoval, udělala. Firma neumírá jen se zamířila jiným směrem. To že jsi byl pomalý není problém té firmy. Pokud by jsi chtěl rád ti pošlu fotku jak jsem si to vyzvednul. Přeji hezký den, Děkuji společnosti Huawei a budu doufat že Petr budu příště rychlejší.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 14:40Odpovědět

Petr Ruprecht

Soutěže Huawei jsou zralé na pár facek a zákaz podnikání umírající firmy v rámci ČR.. Chcete vědět, v kolik už byla budka prázdná? Mám i fotku. Prostě se nenechte nachytat a ani to nezkoušejte.

Čtvrtek, 19. srpna 2021, 14:15Odpovědět

Soutěž! Jděte za jedním z nejkrásnějších zvuků a získejte nová sluchátka  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.