Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyhrajte víkendový pobyt v Jizerkách pro dva s firmou Greenwell, která slaví rok na trhu

PR článek

Liberecká firma Greenwell slaví první rok na trhu a vy máte možnost vyhrát víkendový pobyt v Jizerkách spolu s Greenwell balíčkem plným zdraví. V podhůří Jizerských hor firma vyrábí špičkové přírodní doplňky stravy, které lidem se zájmem o zdravý životní styl pomáhají řešit problémy s usínáním, kožními vyrážkami, regenerací po sportu nebo chronickými bolestmi.

Greenwell zahájil činnost 16. června 2022 a letos si na oslavu svých prvních narozenin přichystal soutěž o dvě lákavé ceny, které vyhraje jeden z vás.

  1. Dřevěný poukaz na víkendový pobyt pro dva v chatičce Neposeda z rodiny Jizerské domky (termín 29. až 30. září 2023) + kšiltovku
  2. Dárkový balíček ZDRAVÍ složený z přírodních doplňků stravy Greenwell

„Cítíme neskutečnou podporu v celém regionu a jako lokální firma chceme Jizerkám něco málo vrátit zpět. Lidem se snažíme pomáhat na cestě ke zdraví a věřím, že takový pobyt ve stylovém Jizerském domku spolu se zdravým balíčkem toho nejlepšího z naší nabídky postaví na nohy každého. Obzvlášť, jestli si dokážete představit zamlžené horské ráno následované babím létem a v korunách stromů začínající barevné orgie,“ láká na hlavní cenu Ondřej Presperín, který s nápadem na Greenwell přišel už v roce 2020 a e-shop spustil v červnu 2022.

Soutěžit o tyto ceny můžete jednoduše. Stačí navštívit instagramový profil @greenwellcz, kliknout na Follow a pod třemi tečkami zjistit, kdy byl profil založen.

Správnou odpověď poté spolu se svým e-mailem zadejte do formuláře pod článkem. Výherce spolu se zástupci firmy Greenwell vylosujeme 23. června 2023.

Kdy byl založen instagramový profil firmy Greenwell vyrábějící přírodní doplňky zdraví?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodně štěstí a snad si podzim v Jizerkách vychutnáte právě vy!

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jizerky, greenwell, pobyt, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte víkendový pobyt v Jizerkách pro dva s firmou Greenwell, která slaví rok na trhu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.