Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

LAST MINUTE SOUTĚŽ: Vyhraj VIP lístky na Hip Hop Kemp!

Liberecká Drbna si ve spolupráci se společností Accent připravila soutěž o dva VIP lístky na festival Hip Hop Kemp. Jelikož festival začíná už ve čtvrtek, prosíme, aby soutěžili jen ti, co si vstupenky budou moci v Liberci během čtvrtka osobně vyzvednout.

 

Soutěžíme do dnešních 22 hodin. Z došlých odpovědí pak Liberecká Drbna vybere šťastlivce, který se podívá do VIP prostor jednoho z největších žánrových festivalů v Evropě. Od čtvrtka do soboty se v hradeckém Festival parku vystřídají jména jako Prhyme, Ghostface Killah, Raekwon, Majk Spirit, Hopsin, Kontrafakt a mnoho dalších.

Soutěž o dvě VIP vstupenky přináší společnost ACCENT, která do České republiky dováží smartphony, tablety a další vybavení. Více o ní najdete na webu www.accent-mobile.cz.

Ještě jednou připomínáme, že o vstupenky by měli soutěžit jen ti, co si je budou moci vyzvednout osobně v Liberci.

Otázka: Proč bych právě já měl dostat dvě VIP vstupenky na Hip Hop Kemp?

Vítězkou se stala Jana Stránská. Její odověď nebyla možná nejoriginálnější, ale chápeme, že jako mladá maminka si potřebuje občas odpočinout a jak se říká "vypustit." Jako důvod napsala: "Jako mamina 7letého ďáblika bych ráda před koncem prázdnin odložila své mamkování a pořádně si vyhodila z kopýtka. Čas letí nejsme nejmladší a příležitostí je málo , proto bych si přála vyhrát," napsala. 

Kdo nevyhrál, nemusí zoufat. Na následující týdny připravujeme další soutěže o vstupenky a různé ceny. Sledujte proto i nadále Libereckou Drbnu. 

Autoři

Štítky VIP, soutěž, festival, vstupenka, hip hop, Drbna.cz, Liberec, Ghostface Killah, Majk Spirit, Evropa, last minute, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Urazov Skejtovič

možná proto že každýho interpreta produkčně znám poslouchám je a sdílím snima tu naší pěknou kultůru .. a na kempu sem ještě nikdy nebyl

Středa, 19. srpna 2015, 23:16Odpovědět

LAST MINUTE SOUTĚŽ: Vyhraj VIP lístky na Hip Hop Kemp!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.