Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

I když ho před pár dny chytili, stejně kradl dál. Při útěku z obchodu z něj vypadla sluchátka

Tenhle mladík z Turnova si z toho, že mu bylo minulý čtvrtek sděleno podezření ze spáchání trestného činu krádeže, nic nedělá. Hned o den později se vydal krást do jednoho z libereckých center a v neděli znovu. Tam si na něj počíhala ostraha a ve chvíli, kdy chtěl nenápadně odejít, mu z bundy vypadla sluchátka.

Šestadvacetiletý muž navíc chodil do stále stejného obchoďáku, a tak už byl z minula natočený na kamerách. Naposledy se tak na lup vydal v neděli dopoledne. „V útrobách jeho bundy mu mizela jedna věc za druhou. Sluchátka, reproduktory, ale mimo jiné také, světe div se, pyžamo. S věcmi dokonale skrytými v temných zákoutích svého oděvu proklouzl prostorem pokladen,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Jenže bezpečnostní rám upozornil ostrahu, která mladíka zastavila. V tu chvíli mu navíc z bundy vypadla sluchátka a bylo jasno. „Rychlým zásahem pracovníka ostrahy a pokladní se podařilo mladíkovi zabránit v úniku z prodejny,“ dodal mluvčí.

Mladík ukradl věci za asi sedm tisíc a za to mu hrozí až dva roky vězení. „Policisté mladíka zadrželi a umístili do policejní cely, kde nyní čeká na rozhodnutí o vzetí do vazby,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto

Štítky sluchátka, bunda, Turnov, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I když ho před pár dny chytili, stejně kradl dál. Při útěku z obchodu z něj vypadla sluchátka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.