Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté hledají vandala, který posprejoval celý bok vlaku odstaveného ve Frýdlantě

Frýdlantští policisté pátrají po neznámém pachateli, který na konci uplynulého týdne posprejoval na nádraží ve Frýdlantu osobní vlak. Na soupravu nasprejoval v noci z pátku na sobotu nápisy jako RGB, HIPE a WALL. Škoda, kterou způsobil, je předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun a za poškození cizí věci mu hrozí až rok za mřížemi.

„Na místě byl přítomen policejní psovod se služebním psem, který vypracoval pachovou stopu a dále také kriminalistický technik, který zajistil stopy, které se budou nyní vyhodnocovat,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté se také obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém vandalovi. Toho mohl kdokoliv zahlédnout na vlakovém nádraží mezi páteční 23:30 a sobotní 4:20. „Případné poznatky je možné policistům předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na obvodní odděletí ve Frýdlantu,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky Frýdlant, policie, sprejer, vandal, vlak, nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají vandala, který posprejoval celý bok vlaku odstaveného ve Frýdlantě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.