Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Policie v Příšovicích zatkla Poláka, měl u sebe pervitin za více než milion korun

Zásahová jednotka zadržela na čerpací stanici v Příšovicích nedaleko Turnova šestapadesátiletého Poláka, který měl u sebe 1,5 kilogramu pervitinu. Ozbrojený byl nelegálně drženou zbraní. Za drogové delikty hrozí zadrženému muži šest až 12 let vězení, stíhaný je vazebně.

Na případu pracovali kriminalisté z krajského protidrogového týmu od počátku února ve spolupráci s polskými kolegy. "Při předem připravené a detailně naplánované akci jej zadrželi policisté z Útvaru rychlého nasazení Praha na benzinové čerpací stanici v Příšovicích, a to přímo při prodeji 1324 gramu hotového metamfetaminu, kdy právě inkasoval přes 44.000 eur (1,146 mil. Kč)," uvedla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Zadržený muž drogy převážel ve svém vozidle Mercedes-Benz R 350 v tajné schránce, v autě měl uschovanou nelegálně drženou střelnou zbraň.

Policisté zadrželi i devětadvacetiletého muže z Turnova, který od polského kurýra pervitin kupoval a poté jej dále distribuoval na Semilsku. "Kriminalistům se podařilo zadokumentovat, že pervitin distribuoval více jak dvěma desítkám osob, tedy v takzvaném značném rozsahu, kdy se jednalo o koncové uživatele drogy," uvedla Suchánková. Z drogových deliktů obvinila policie i turnovského překupníka a distributora pervitinu. Hrozí mu dva roky až deset let vězení, stíhán je také vazebně.

Video ze zadržení

Štítky Příšovice, policie, drogy, zadržení, pervitin, Vlasta Suchánková, metamfetamin, Turnov, Mercedes-Benz, Praha, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Policie v Příšovicích zatkla Poláka, měl u sebe pervitin za více než milion korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.