Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Muž v Jablonci napadl ženu, nechtěla ho svézt autem

Sedmačtyřicetiletá žena se vracela na parkovišti u jabloneckého Kauflandu ke svému vozu, když jí cestu zkřížil muž s žádostí o svezení. Poté, co žena odmítla ji muž napadl.

K incidentu došlo minulý týden krátce po dvaadvacáté hodině. Muž na ženu neustále dotíral, proto se rozhodl zavolat na tísňovou linku, telefonát jí ale dotyčný překazil. „Pachatel ženě mobil vytrhl, praštil s ním o zem a navíc po ní chtěl klíče od vozu,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová

Protože se osmadvacetiletý muž začal sápat po klíčích od auta, začala žena křičet o pomoc. „Následně ji muž strhl za bundu na zem. Držel ji velmi pevně za kapuci, takže ženu sevřením dokonce škrtil. Stále měl za cíl získat klíče od vozu,“ řekla Sochorová. Z těsného sevření se ženě podařilo dostat a utekla k prodejně. 

Zatímco křičela a snažila se přivolat pracovníky prodejny, ocitl se u ní opět pachatel a znovu ženu strhl k zemi. „V tu chvíli přiběhli ženě na pomoc zaměstnanci. Muž se dal na útěk, ale pracovníci prodejny ho zadrželi,“ dodala mluvčí. Kriminálníka si z místa odvezla policie. Nyní už je dotyčný ve vazbě a za zločin loupež mu hrozí i deset let za mřížemi. Žena naštěstí neutrpěla žádné zranění.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, napadení, Jablonecko, Jablonec, Kaufland

Muž v Jablonci napadl ženu, nechtěla ho svézt autem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.