Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Čekal na lavičce až vystřízliví, protože se bál manželky

Některé historky, které strážníci zažijí, jsou vážně k pousmání. Třeba jako tento incident, kdy hlídku českolipské městské policie přivolala oznamovatelka kolem desáté večerní na Slovanku.

Podle ní se na lavičce nacházel zřejmě bezdomovec pod vlivem a navíc ho obtěžoval nějaký mladík. „Oznamovatelka se obávala, že by tam mohlo dojít ke konfliktu,“ uvedla mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Na místo tak vyjela hlídka, která na lavičce opravdu našla muže, o bezdomovce ale nešlo. „Strážníci zjistili, že muž bydlí nedaleko. A na otázku, proč nejde domů, odpověděl, že čeká, až vystřízliví, protože se bojí manželky,“ komentovala mluvčí.

Zároveň hlídce slíbil, že za chvíli přeci jen domů zamíří. Strážníci opodál také našli druhého muže, o kterém se oznamovatelka zmiňovala. Ten se pouze snažil vyloudit cigarety. Strážníci ho jednoduše vykázali a muž z místa odešel. Jak dopadl návrat muže domů k přísné manželce, to už se asi nedozvíme.

Foto MP ČL

Štítky strážníci, opilec, Česká Lípa

Čekal na lavičce až vystřízliví, protože se bál manželky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.