Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Strážníci byli přivoláni kvůli házení vajec. Nakonec to vypadalo spíš na problém s hlasitou hudbu

Českolipští strážníci musí řešit všemožné případy a někdy není vůbec jednoduché dobrat se pravdy. Třeba jako v tomto případě, kdy samotný oznamovatel byl spíš potížista.

Hlídku přivolal do paneláku muž, který si stěžoval, že mu někdo hází na okno vajíčka. „Ta měla na okno v 6. patře padat zřejmě z horního patra,“ uvedla mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Když dorazili strážníci na místo, zjistili, že nejenže na okně oznamovatele není po vejcích ani stopy, ale celý byt byl úplně prázdný. Jediným vybavením byl notebook s repráky. „Oznamovatel začal pro změnu strážníkům tvrdit, že vše již uklidil,“ komentovala Vlastníková.

Strážníci si došli pro informace i k sousedovi, který by mohl stát za házením vajec. Ten ale vše popřel a naopak vysvětlil, že někdo pouští po osmé večerní hlasitě hudbu a sousedi proto bouchají do radiátorů.

A teď babo raď, kde je pravda. Hlídka sice usoudila, že vzhledem k hlasité hudbě by motiv k házení vajec byl, jenže důkazy chyběly. „V tomto konkrétním případě se ale zdál být větší podivín samotný oznamovatel,“ dodala mluvčí. No, někdy jsou ty případy hodně zajímavé.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky strážníci, Česká Lípa, městská policie, vejce, hudba, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci byli přivoláni kvůli házení vajec. Nakonec to vypadalo spíš na problém s hlasitou hudbu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.