Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie zadržela dealery drog. Partnerské dvojici hrozí pět a deset let vězení

Členové policejního Toxi týmu minulý týden zasahovali v jednom jabloneckém bytě. Zadrželi muže a ženu, které podezřívají z distribuce marihuany a pervitinu. Policisté dvojici monitorovali několik měsíců.

„Při pondělním zadržení obou partnerů zajistili kriminalisté v bytě téměř 80 gramů pervitinu včetně obalů a marihuany v množství 4,1 gramu včetně obalu, které budou podrobeny znaleckému zkoumání. Dále zde zajistili také elektronické váhy a velké množství narkosáčků, sloužících k distribuci omamných a psychotropních látek,“ vypočítala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté hned druhý den zahájili trestní stíhání zadržené třiatřicetileté ženy jako obviněné ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a trestní stíhání zadrženého 32letého muže jako obviněného ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Ženě hrozí deset let a muži pět let vězení.

„Vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu vzetí obou obviněných do vazby. Soudce Okresního soudu v Jablonci nad Nisou následně podaným návrhům vyhověl a oba poslal do vazby,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, toxi tým, jablonec, drogy, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zadržela dealery drog. Partnerské dvojici hrozí pět a deset let vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.