Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Hodkovic havarovalo auto do svodidel. Na místo byl vyslán vrtulník

, aktualizováno 26. dubna 2021, 16:37

Dnes odpoledne došlo k havárii osobního automobilu do svodidel na silnici první třídy č. 35 u Hodkovic nad Mohelkou. Na místo byl vyslán vrtulník.

„Oznámení o havárii osobního automobilu jsme obdrželi krátce po 15. hodině prostřednictvím linky 158,“ sdělil redakci mluvčí policie Vojtěch Robovský. K nehodě došlo na 33,5 kilometru mezi Rádelským mlýnem a Hodkovicemi.

Nehoda si vyžádala zranění. „Na místo byl vyslán vrtulník, který se ale nakonec vrátil bez pacienta. Jedna osoba byla na místě ošetřena a následně pozemní posádkou převezena do turnovské nemocnice,“ informoval mluvčí ZZS LK Michael Georgiev.

Aktuálně na místě probíhá vyšetřování příčin a okolností celé nehody. „U řidiče byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem,“ dodal Robovský.

K další dopravní nehodě na silnici I/35 došlo dnes ráno u Makra ve směru od Prahy. „Oznámení o této dopravní nehodě jsme přijali krátce po osmé hodině,“ sdělila policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová. V tomto případě se střetly hned tři dodávky a jeden osobní automobil v místě před zúžením, kde probíhá rekonstrukce mostu.

Vozidla do sebe postupně zezadu narazila. Při nehodě se jeden řidič lehce zranil a z místa byl převezen do liberecké nemocnice. Policisté provedli u všech zúčastněných řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly ve všech případech negativní,“ řekla Šrýtrová. Případem se i nadále zabývají policisté z libereckého Dopravního inspektorátu. Provoz na komunikaci byl obnoven po poledni.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto čtenář Drbny

Štítky nehoda, Hodkovice, Liberecko, 35, Hodkovice nad Mohelkou, havárie, automobil, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Krajská nemocnice Liberec, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Hodkovic havarovalo auto do svodidel. Na místo byl vyslán vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.