Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U sjezdu na Rochlici se srazil osobák s motorkářem, který skončil v nemocnici

Složky IZS dnes odpoledne zasahovaly u dopravní nehody, ke které došlo v Liberci na silnici I/14 ve směru na Jablonec u sjezdu na Rochlici. Podle prvotních informací se zde srazil osobní automobil s motorkou.

„Oznámení o nehodě jsme přijali v 12:50,“ sdělil redakci policejní mluvčí Vojtěch Robovský. V současné chvíli na místě probíhá vyšetřování. „Příčinami a okolnostmi celého případu se na místě zabývají dopravní policisté,“ komentoval Robovský.

Při nehodě se zranil motorkář. „Motorkář utrpěl středně těžká zranění. Byl při vědomí a z místa byl pozemní posádkou převezen na traumacentrum liberecké nemocnice,“ sdělil mluvčí ZZS LK Michael Georgiev. Jeden jízdní pruh je stále průjezdný, místem tak s opatrností projedete. Dopravu na místě řídí policisté.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Liberecký, krimi, nehoda, motorka, Rochlice, Liberec VI-Rochlice, Liberec, Jablonec, Krajská nemocnice Liberec, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U sjezdu na Rochlici se srazil osobák s motorkářem, který skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.