Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řada nehod na kluzkých silnicích. Silnice u Jeřmanic byla uzavřená

Ledovka na silnicích trápila řidiče v Libereckém kraji. Hasiči během Štědrého dne evidovali zvýšený počet nehod se zraněním, a to především na Liberecku a Semilsku. Kvůli několika nehodám musela být dokonce uzavřena silnice 35 u Jeřmanic ve směru z Liberce.

Ve zmíněném úseku se stalo hned několik nehod. Do již vyšetřované nehody, která se stala dopoledne, dokonce narazilo další auto. V úseku se pak staly ještě další nehody, silnice tak byla po poledni zcela uzavřena z důvodu odklízení nehod a podle policie uzavírka potrvá až do cca 18 hodin.

Podle hasičů je nehod se zraněním víc. „Buďte při jízdě obezřetní i vzhledem k vydané výstraze na výskyt ledovky do zítřejších devíti hodin,“ varují hasiči.

Další nehody jsou například u Víchové, nebo Horní Branné. Nehoda se zranění se stala u Bohdánkova, kde se čelně srazila dvě auta. „Hasiči poskytovali zraněným predlékařskou první pomoc do příjezdu ZZS," uvedli hasiči.

Výstraha na ledovku platí až do pátečního rána pro celý Liberecký kraj. V dalších dnech navíc teploty opět výrazně klesnou, už v sobotu bude maximální teplota kolem minus čtyř stupňů. V noci na sobotu by také mohlo nasněžit.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehody, Štědrý den, vánoce, hasiči, hzs lk, Jeřmanice, havárie, silnice, Liberecký kraj, úraz, okres Semily, Liberec, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Řada nehod na kluzkých silnicích. Silnice u Jeřmanic byla uzavřená  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.