Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Liberečtí policisté pátrají po totožnosti svědků z Fügnerky. Poznáváte je?

Liberečtí kriminalisté pátrají po totožnosti osob, které mohly být důležitými svědky loupeže. Žádají proto veřejnost o spolupráci, zveřejnili jejich popis i fotografie. Podobu možných svědků zachytila kamera v prostoru terminálu MHD ve Fügnerově ulici.

Svědci, jejichž totožnost je policistům zatím neznámá, se v neděli 13. března brzy ráno pohybovali v prostoru nástupiště ve Fügnerově ulici.

„Mohli být přítomni jednání vykazujícího znaky trestného činu loupeže nebo by svým svědectvím mohli výrazným způsobem dopomoci k ustanovení pachatele či pachatelů události,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Bezpečnostní kamera zachytila krátce před pátou hodinou na terminálu MHD mladou ženu a dva muže, kteří spolu mluvili. Všechny tři osoby nezávisle na sobě nastoupily do autobusu č. 25 směr Ruprechtice.

Pokud poznáváte dotyčné osoby, obraťte se na policii prostřednictvím linky 158 nebo na kterékoli policejní služebně.

Popis osob:

Mladá žena s dlouhými hnědými vlasy na sobě měla bílý kabát, červené kalhoty a vysokou tmavou obuv. Přes rameno měla malou kabelku černé barvy a nesla igelitovou tašku s nápisem Norma.

V blízkosti nástupiště se pohybovali také dva, zřejmě rusky či ukrajinsky hovořící muži. Jeden z nich měl na sobě khaki bundu s límečkem, světle modré rifle a tmavé sportovní boty. Muž měl krátce střižené hnědé vlasy a vousy. Druhý z mladých mužů byl oblečený do modré bundy s kapucí, zpod které vyčníval červeno bílý kšilt baseballové čepice. Byl oblečený do kapsáčových kalhot zelené nebo šedé barvy a na nohou měl tmavé sportovní boty.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberec, policie, pátrání, svědci, loupež, Fügnerova, MHD, Norma, Ruprechtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí policisté pátrají po totožnosti svědků z Fügnerky. Poznáváte je?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.