Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Úterý 28. května 2024  |  Svátek má Vilém
Bez reklam

Pěkné počasí vylákalo motorkáře. V Loužnici se motorka srazila s autem, do něj vzápětí narazila další

Motorek vyjely o víkendu na silnice stovky. Motocyklisty vylákalo pěkné počasí, které konečně dorazilo. Jenže s tím jsou spojené i nehody. Policisté v sobotu řešili hned dvě, ke kterým došlo na stejném místě – na silnici první třídy mezi Loužnicí a Držkovem.

Nejprve jel motocyklista v táhlé levotočivé zatáčce ve směru od Loužnice za pomalu jedoucím řidičem osobního auta, které chtělo odbočit vpravo na polní cestu. Dal i blinkr, jenže si najel ke středu a motocyklista se ho rozhodl předjet zprava.

„V tomto okamžiku již začal řidič vozidla odbočovat vpravo, motocyklista nestačil zareagovat a do vozu narazil. Motocyklista při tomto střetu s vozidlem utrpěl zranění, se kterým byl na ošetření převezen Zdravotnickou záchrannou službou Libereckého kraje do jablonecké nemocnice,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Nehoda motorek u Loužnice

Pondělí, 2. května 2022, 17:11

Nehoda motorek u Loužnice
Nehoda motorek u Loužnice

Prakticky vzápětí se v místě stala druhá nehoda. Po silnici totiž od Loužnice přijela další motorka a motocyklista nestihl zareagovat na auto, které stálo na silnici po první nehodě. „Po tomto střetu došlo k pádu motocyklu na levý bok a následnému smýkání po vozovce až do příkopu v protisměru. Tento motocyklista utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován Leteckou záchrannou službou do liberecké nemocnice,“ dodala mluvčí policie.

Charakter zranění a doba léčení u obou motocyklistů je předmětem probíhajících šetření policistů z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou. „Ti samozřejmě zjišťují veškeré okolnosti obou událostí, které se staly na jednom místě bezprostředně po sobě,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehody, policie, motorky, Loužnice, silnice, havárie, úraz, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Zvěřina

Tomu prvnímu motorkáři zcela evidentně chyběl základní pud sebezáchovy...

Pondělí, 2. května 2022, 22:28Odpovědět

Pěkné počasí vylákalo motorkáře. V Loužnici se motorka srazila s autem, do něj vzápětí narazila další  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.