Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička na Semilsku dostala smyk a skončila v řece. Převrátila se na střechu auta

Jednadvacetiletá dívka na Semilsku nezvládla zatáčku na mokré silnici, dostala smyk a skončila v řece. Nehoda se stala v pondělí odpoledne. Řidička utrpěla lehká zranění a skončila v nemocnici.

V pondělí odpoledne se stala nehoda na silnici ve směru ze Semil na Bořkov. Jednadvacetiletá dívka nezvládla levotočivou zatáčku, dostala smyk a prorazila svodidla. Autem se zřítila z několikametrového srázu do řeky a sletěla na střechu. „V pondělí odpoledne projížděla jednadvacetiletá řidička osobního vozidla tovární značky Volkswagen Passat 1.9 ze Semil na Bořkov, když před Bořkovem v levotočivé zatáčce vlivem nepřiměřené rychlosti dostala na mokré silnici smyk a prorazila autem svodidla. Volkswagen se pak zřítil z několikametrového srázu do řeky Olešky, kam dopadl na střechu," uvedla mluvčí Libereckého kraje Ivana Baláková.

U nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Mladá řidička utrpěla jen lehká zranění a byla převezena do jilemnické nemocnice. „Mladá žena jako zázrakem vyvázla z tohoto kaskadérského čísla jen s lehkým zraněním, se kterými ji zdravotnická záchranná služba převezla sanitou do jilemnické nemocnice," informovala Baláková.

Policie u řidičky provedla také test na alkohol, který skončil negativně. Dále policie zjistila, že měla dívka řídičák teprve rok a svou jízdu v nepříznivém počasí přecenila. „Pod vlivem alkoholu nebyla. V kapse měla rok starý řidičský průkaz a své řidičské schopnosti v tomto nepříznivém počasí evidentně přecenila," dodala Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Semily, nehoda, smyk, policie, okres Semily, silnice, střecha, nemocnice, Bořkov, Volkswagen, Volkswagen Passat, Oleška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na Semilsku dostala smyk a skončila v řece. Převrátila se na střechu auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.