Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž dostal na jablonecké přehradě půllitrem po hlavě. Pachatel se pak vrhl na další oběť

Kvůli napadení, ke kterému došlo letos v létě na přehradě v Jablonci nad Nisou, hrozí nyní agresorovi až tři roky vězení. Po slovní potyčce tam tehdy napadl muže půllitrem na pivo a poté se pustil i do další osoby.

Incident se odehrál 22. července v areálu jablonecké přehrady u stánku s občerstvením. Napadení předcházela slovní potyčka mezi čtyřicetiletým agresorem a o rok starším mužem. „Pachatel tehdy po slovní rozepři fyzicky napadl muže, kterému nejprve vychrstl pivo z půllitru do obličeje a následně ho tímto tenkostěnným pivním půllitrem praštil do temene hlavy, čímž mu způsobil zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a dobu léčení až do začátku srpna,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Podezřelému to však nestačilo a svůj vztek si vybil i na dalším muži. Přistoupil k němu, chytil ho za ramena a po společném zápasení oba upadli na zem. Agresor se pak snažil svou oběť udeřit pěstí. „Napadenému muži se naštěstí podařilo tento útok odvrátit,“ doplnila mluvčí.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou – Mšeně sdělili pachateli podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, za které mu hrozí v případě odsouzení až tři roky ve vězení.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Jablonec nad Nisou, policie, přehrada, napadení, agresor, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž dostal na jablonecké přehradě půllitrem po hlavě. Pachatel se pak vrhl na další oběť  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.