Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Peněženku se sedmnácti tisíci zapomněl na přepážce. Nálezce ji odnesl na policii, peníze měl v kapse

Až jeden rok vězení hrozí šedesátiletému muži z Liberecka, který sice odnesl nalezenou peněženku na policii, jenže si nechal peníze, které v ní našel. A bylo v ní přes 17 tisíc korun.

O peněženku přišel muž z Liberecka, když se zastavil na jednom z úřadů. Tam zaplatil tisícikorunový poplatek, jenže peněženku nechal na přepážce. Na to přišel až v autě, jenže když se vrátil, peněženka byla pryč. „Celou událost nahlásil na obvodní oddělení policie. V mysli se již pomalu loučil nejen s doklady, ale i finanční hotovostí, čítající více jak sedmnáct tisíc korun,“ uvedla mluvčí Adéla Fialová.

Zhruba dvě hodiny po nahlášení ztráty se na obvodním oddělení objevil nálezce peněženky. Jenže v ní chyběla hotovost. Policisté tak začali šedesátiletého muže vyslýchat a ten po chvíli sáhl do kapsy a ztracené peníze odevzdal. „Nedlouho poté převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu zatajení věci, za který mu v případě pravomocného odsouzení, hrozí trest odnětí svobody v trvání až na jeden rok,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, peněženka, krádež, liberecko, peníze, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Peněženku se sedmnácti tisíci zapomněl na přepážce. Nálezce ji odnesl na policii, peníze měl v kapse  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.