Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič neměl na silnici co dělat. Měl to zakázané a navíc byl pod vlivem drog

Náhodná dopravní kontrola odhalila v Jindřichovicích na Jablonecku řidiče, který neměl za volantem co dělat. Nejen, že měl zákaz řízení, ale ke všemu byl od vlivem návykových látek.

Čtyřiačtyřicetiletého muže zastavili policisté v sobotu před třetí hodinou dopoledne, když je v autě VW Sharan po silnici z Lučan nad Nisou.  

„Provedenou kontrolou zjistili, že tento muž má v současné době vysloveny celkem tři zákazy řízení motorových vozidel. Dva vydal Městský úřad v Tanvaldě a jeden Magistrát města Jablonec nad Nisou. Ten poslední zákaz má platný až do března příštího roku,“  vyjmenovala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Navíc provedený orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek u něj vyšel s pozitivním výsledkem na Amfetamin/Metamfetamin a THC.

„Lékařské ošetření s odběrem krve muž po provedeném poučení odmítl. Policisté z Obvodního oddělení v Tanvaldě, kteří nyní celý případ šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ doplnila Sochorová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv Drbny

Štítky kontrola, zákaz řízení, drogy, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič neměl na silnici co dělat. Měl to zakázané a navíc byl pod vlivem drog  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.