Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Z auta ukradl nabitou pistoli. Strážníci zloděje zadrželi nedaleko herny

Strážníci v České Lípě řešili případ dvou vykradených aut. Jenže zloděj z jednoho z nich ukradl i plynovou pistoli, kterou její majitel ve vozidle nechal nabitou. Zatčení osmatřicetiletého pachatele se ale obešlo bez komplikací.

Strážníky na místo zavolal jeden z majitelů zaparkovaných aut, který si všiml podezřelého muže. „Zavolal Policii ČR, jejíž operační se obrátil i na městskou policii. Společně provedli šetření a hlídka městské policie se vydala do ulic sídliště pátrat po muži, který kamenem rozbil okénka dvou vozů a ukradl z nich navigaci a plynovou pistoli,“ uvedla mluvčí policie Eva Vlastníková.

Strážníci hned věděli, o koho jde. „Šlo o to ho najít, zadržet a zvolit bezpečný postup, aby se nikomu nic nestalo, protože měl u sebe ukradenou zbraň,“ dodala mluvčí.

Za zhruba deset minut už policisté věděli, že jsou zloději na stopě. Před jednou z českolipských heren totiž našli odhozenou navigaci. „O kousek dál muže zadrželi, nasadili mu pouta a poté předali PČR i s pistolí, která v době krádeže byla nabitá,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky městká policie, česká lípa, zloděj, nabitá zbraň, pistole, plynová pistole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z auta ukradl nabitou pistoli. Strážníci zloděje zadrželi nedaleko herny  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.