Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody, při níž havaroval podnapilý řidič v Machníně

Policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo v úterý 13. června v 18.20 hodin v Machníně, v Hrádecké ulici. Havarovalo tam červené auto značky Daewoo Matiz a narazilo do oplocení domu. Řidič byl podnapilý.

Vozidlo havarovalo tak, že na rovném úseku vyjelo vpravo mimo silnici, kde pravou přední částí narazilo do oplocení přilehlého rodinného domu. „Řidič byl přivolanou policejní hlídkou vyzván k podrobení se orientační dechové zkoušky ke zjištění přítomnosti alkoholu v dechu. Opakovaný test byl pozitivní,“ uvedl mluvčí Policie ČR Vojtěch Robovský.

Liberečtí dopravní policisté, kteří se celou událostí zabývají, žádají případné svědky a další řidiče o spolupráci. „Pokud si někdo všiml projíždět ulicí Hrádeckou, v čase mezi 18.00 a 18:30 hodin, v úterý 13. června, uvedené osobní auto, jehož řidič mohl svou nebezpečnou jízdou ohrožovat bezpečnost a plynulost v silničním provozu, ať se policistům ozve prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. čísle 974 466 254 nebo osobně na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci,“ vyzývá policejní mluvčí.

Veškeré informace k vozidlu, a především pak ke způsobu jeho jízdy mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností a příčin vzniku nejen samotné nehody. Mohou také dopomoci ke zjištěním, zda-li se řidič nedopustil i dalších porušení zákona.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Miloslav Toman

Štítky nehoda, svědci, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody, při níž havaroval podnapilý řidič v Machníně  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.