Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Dívka z Liberce byla opět nezvěstná. Jen si něco zařídím, nechala doma vzkaz

, aktualizováno 3. srpna 2023, 9:03

Liberečtí policisté pátrali po čtrnáctileté dívce z Liberce. Ta v pátek 28. července odešla z místa bydliště, kde nechala vzkaz s tím, že se brzy vrátí. Ale nevrátila. Dívka byla už v minulosti několikrát pohřešována. Dívku se už podařilo najít.

Dívka byla naposledy spatřena doma v Liberci okolo 23. hodiny. „Zanechala vzkaz, že si musí něco zařídit a pak se vrátí. Do současné doby o sobě však nepodala žádnou zprávu a její výskyt není znám,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Na sobě by mohla mít mikinu s kapucí šedé barvy s nápisem ZŠ Chrastava, legíny šedé barvy, boty Adidas černorůžové barvy. „Pravděpodobně se může pohybovat ve společnosti vrstevníků a známých,“ dodal mluvčí.

Podle něj už byla v minulosti pohřešována. „Opatření, která byla dosud v souvislosti s jejím vypátráním dosud realizována, tj. prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a na místech dalšího možného výskytu, byla neúspěšná,“ řekl Robovský.

Policisté nyní žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce. „Pokud někdo dívku viděl nebo ví, kde se nachází, ať kontaktuje linku 158 nebo policisty na kterékoli policejní služebně,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, liberec, pohřešování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Thomas Better

Nebylo by lepší jí dát do psychiatrické léčebny. Však tato dívka se hledá neustále. Nebo se policie nudí že ji neustále hledají?

Úterý, 1. srpna 2023, 22:04Odpovědět

Luděk Richter

Nebylo by levnější tu nánu umístit do výchovného ústavu, než dokola platit pátrání? Když si jí rodiče neumí vychovat, musí to někdo udělat za ně..

Úterý, 1. srpna 2023, 11:29Odpovědět

Dívka z Liberce byla opět nezvěstná. Jen si něco zařídím, nechala doma vzkaz  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.