Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Senior nezvládl rozjíždění do kopce a naboural plot. Nadýchal přes 1,5 promile

Policisté řeší nehodu, ke které došlo v úterý odpoledne na silnici třetí třídy ve Velkých Hamrech. Jednasedmdesátiletý muž tam nezvládl rozjíždění před přejezdem a havaroval. Poté nadýchal 1,67 promile alkoholu.

„Ve stoupání při rozjíždění před železničním přejezdem nezvládl řízení a začal couvat, přičemž narazil do dvou kamenných patníku a plotu u přilehlého domu,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Muž při havárii pravděpodobně neutrpěl žádné zranění, ale vzhledem k jeho věku a okolnostem dopravní nehody byl posádkou zdravotnické služby převezen na preventivní vyšetření do jablonecké nemocnice. „Před tím ovšem policisté na místě provedenou dechovou zkouškou v jeho dechu naměřili hodnotu alkoholu 1,67 promile a zadrželi mu řidičský průkaz,“ dodala mluvčí.

Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou. „Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, velké hamry, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior nezvládl rozjíždění do kopce a naboural plot. Nadýchal přes 1,5 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.