Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Napadení v Jablonci, mladík skončil v nemocnici. Policie hledá svědky z kamerového záznamu

Jablonečtí policisté vyšetřují napadení, ke kterému došlo 10. června v noci v jabloneckých Pasekách. Devatenáctiletý mladík po něm skončil v nemocnici. Policie nyní zveřejnila záznam a pátrá po totožnosti lidí na něm zachycených.

K incidentu došlo na parkovišti v Lučanské ulici. „Neznámý pachatel udeřil sevřenou pěstí do obličeje mladíka, který utrpěl zranění, s nímž byl odvezen na ošetření do jablonecké nemocnice. Policisté, kteří nyní šetří veškeré okolnosti celé události, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté mají k dispozici kamerové záznamy s pěti lidmi, kteří by jim mohli poskytnout cenné informace. „Jedná se o čtyři muže a jednu ženu, kteří jsou zachyceni při odchodu z restaurace a následně i na přilehlém parkovišti,“ dodala mluvčí.

Jablonečtí policisté nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. „Pokud má někdo jakékoliv informace ke zjištění totožnosti pěti osob zachycených na kamerovém záznam, aby je sdělil policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Můžete také osobně přímo kontaktovat policisty na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou v ulici 5. května 60 nebo telefonicky na č. 974 480 100. Policisté samozřejmě uvítají i to, když se jim uvedení důležití svědci celého případu se svými informacemi přihlásí stejným způsobem sami,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, napadení, jablonec, lučanská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napadení v Jablonci, mladík skončil v nemocnici. Policie hledá svědky z kamerového záznamu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.