Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který v Mníšku přejel chodci nohu a ujel

Policisté hledají neznámého řidiče, který ohrozil muže na přechodě v Mníšku a z místa nehody ujel. Chodce navíc vozem nepříjemně zranil a neposkytl mu ani pomoc.

Událost se odehrála v pátek 4. srpna kolem půl jedenácté večer, kdy jednatřicetiletý muž procházel v Mníšku po přechodu pro chodce ve Frýdlantské ulici a vedl si po něm své jízdní kolo. Najednou se na přechod vyřítilo neznámé osobní motorové vozidlo. Řidič nestihl na chodce včas zareagovat a přejel mu pravé chodidlo. Navíc z místa nehody ujel, nezajímal se o jeho stav, ani mu neposkytl pomoc. Zraněný muž dokulhal domů a následně si přivolal Zdravotnickou záchrannou službu, která ho převezla na ošetření do nemocnice.

V této souvislosti žádáme případné svědky události, aby se nám přihlásili na bezplatné tísňové lince 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu Policie ČR  v Liberci a pomohli nám tak všechny okolnosti nehody objasnit a také vypátrat řidiče neznámého vozidla,“ vyzývá veřejnost mluvčí Policie ČR Klára Jeníčková.

Ohodnoť článek

Foto Pavel Snášel

Štítky nehoda, pátrání, policie Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který v Mníšku přejel chodci nohu a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.