Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Ukradla spodní prádlo a chtěla ho propašovat v dekoltu. Nepovedlo se

Liberečtí policisté čtyřiadvacetileté ženě v uplynulých dnech ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Snažila se totiž ukrást z obchodu spodní prádlo a pronést ho ukryté v dekoltu. Nevyšlo to.

O krádež se pokusila 23. září v obchodním centru v Liberci. Do dekoltu si ukryla část spodního prádla, tak zvané body, odstranila z něj část bezpečnostních prvků a potom odešla přes pokladnu bez placení.   Prozradila ji ale bezpečnostní brána obchodu, která spustila alarm.

Přivolaní policisté následně zjistili, že tento incident krádeže není u mladé ženy ojedinělý. Ke svému jednání uvedla, že kus odcizeného spodního prádla měla pro svou kamarádku. To zpět do prodeje vráceno nebylo a obchodu vznikla škoda ve výši 299 korun,“ doplnila mluvčí Policie ČR Klára Jeníčková.

Podezřelé ženě za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, protože v uplynulých třech letech již byla za takový čin pravomocně odsouzena rozsudkem Okresního soudu v Děčíně.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky krádež, obchodní centrum, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukradla spodní prádlo a chtěla ho propašovat v dekoltu. Nepovedlo se  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.