Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kvůli údajné nevěře muž napadl svou partnerku, pak přivolal policii

Žárlivost byla roznětkou pro hněv muže, který napadl svoji partnerku. Nečekal ale asi, že jeho útok bude tak razantní a přivolal raději strážníky.

Událost se odehrála v sedmém patře jednoho z panelových domů v jablonci nad Nisou. „Napadl jsem svou partnerku, nevím, zda jsem jí dal facku nebo pěstí. Leží na zemi a krvácí ji rána na hlavě a má odstraněnou slezinu,“ popisoval do telefonu muž, když volal v pondělí krátce po deváté hodině večer na dispečink Městské policie v Jablonci.  Nevěděl přesně, kde je, jen konstatoval, že je v sedmém patře domu a z okna vidí základní školu.

Na místo vyjely hned dvě hlídky. Strážníci kromě volajícího muže našli v bytě na zemi ležící nahou ženu s krvácející ránou na hlavě. Muž přiznal, že on ženu napadl, a to kvůli žárlivosti. Strážníci proto dotyčného spoutali a přivolali hlídku Policie ČR.

Zraněná žena byla při vědomí, měla drobné poranění na hlavě, s hlídkami částečně komunikovala, ale byla v šoku. Na místo tak byli přivolaní ještě záchranáři, kteří ji ošetřili. Celý případ si pak k dalšímu došetření převzala Policie ČR.   

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky napadení, žárlivost, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli údajné nevěře muž napadl svou partnerku, pak přivolal policii  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.