Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Chtěli řidiče upozornit na rozbité světlo, dočkali se agresivity

Za dobrotu na žebrotu. Se zlou se potázali jablonečtí strážníci, kteří chtěli řidiče dodávky upozornit, že mu nesvítí světlo. Podal na ně trestní oznámení.

Před pár dny, když hodiny takřka ukazovaly půlnoc, si hlídka strážníků v Jablonci všimla projíždějícího vozu Ford Tranzit, kterému nesvítilo zadní pravé světlo. Řidiče chtěli na tento nedostatek upozornit, ale se zlou se potázali.

Ve Fordu seděl muž se ženou, oba evidentně opilí, a řidič nevybíravým slovníkem ohodnotil fakt, že je strážníci staví.

Zkoušku na alkohol v dechu řidič rezolutně odmítl. Jeho chování i slovní projev nabývaly na agresivitě, až zdvižená pěst řidičova byla důvodem ke spoutání. V půl jedné ráno si jej z místa incidentu odvezla hlídka Policie ČR,“ popsala další sled událostí mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Celá událost pokračovala o pár desítek minut později a skončila telefonátem na tísňovou linku městské policie, čtyři minuty po jedné hodině. Řidič oznámil městským strážníkům, že na hlídku podává na Obvodním oddělení Policie ČR v Jablonci trestní oznámení za údajné fyzické napadení.

Městská policie řidiče, který se odmítl podrobit zkoušce na alkohol v dechu i lékařskému vyšetření, vyzvala, aby přišel vše vysvětlit, jakmile vystřízliví. Celou věc nyní jako přestupek šetří správní odbor jabloneckého magistrátu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky městská policie, agrese, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěli řidiče upozornit na rozbité světlo, dočkali se agresivity  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.