Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Neměl za volantem co dělat, a navíc odmítl testy. Trest ho nemine

Muže, který neměl co dělat za volantem, přistihli v pátek jablonečtí policisté. Kontrolovali jej krátce před půl desátou v Mlýnské ulici v Jablonci nad Nisou. Neměl oprávnění řídit, a navíc odmítl test na drogy.

Policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili 49letému muži podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, kterého se svým jednáním dopustil v pátek 5. dubna,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.   

Když řidiče Kia Ceed kontrolovali, zjistili, že tento muž má v současné době Městským úřadem v Tanvaldu vysloven zákaz řízení motorových vozidel, a to až do května příštího roku. Navíc během kontroly odmítl orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Ač jej o možných následcích policisté poučili, muž odmítl i lékařské vyšetření spojené s odběrem krve.

Podezřelému tak nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky kontrola, zákaz řízení, test, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neměl za volantem co dělat, a navíc odmítl testy. Trest ho nemine  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.