Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Poznáváte muže z fotografie? Policie pátrá po jejich totožnosti v souvislosti s prodejem repliky telefonu

Policisté pátrají po totožnosti muže, který v dubnu letošního roku v jednom z libereckých obchodů s elektronikou nabídl k odprodeji mobilní telefon i s doklady o pořízení. Až při kontrole a následném naskladnění pracovníci prodejny zjistili, že se jedná o zdařilou kopii telefonu. Muž si tak podvodným způsobem přišel na dvacet tisíc korun.

„Liberečtí policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu, za který pachateli v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta,“ shrnul mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie proto žádá veřejnost o pomoc při zjištění identity dvou mužů, kteří společně přišli do obchodu. „Oba muži by nám mohli výraznou měrou dopomoci k objasnění případu. Informace o jejich totožnosti, případně o jejich současném výskytu, nám prosím předávejte prostřednictvím bezplatné linky 158, na telefonním čísle 974 467 121 nebo je sdělte policistům na kterékoli služebně obvodních oddělení Policie ČR,“ dodal Robovský.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Policie České republiky, trestní řízení, prodej, telefon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte muže z fotografie? Policie pátrá po jejich totožnosti v souvislosti s prodejem repliky telefonu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.