Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

S ukradenou kartou v libereckém Bauhausu během chvíle někdo platil. Policie hledá muže na kole

Liberečtí policisté šetří případ krádeže peněženky a zneužití platební karty. S tou totiž někdo jen chvíli poté platil. Policie nyní zveřejnila fotografii muže na kole, který by jim mohl pomoci s objasněním případu.

Ke krádeži došlo v libereckém Bauhausu 27. května mezi 20:35 až 20:45. „O několik minut později byla platební karta zneužita k úhradě,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Bezpečnostní kamery v uvedené době a na uvedeném místě zaznamenaly dosud neznámého muže. „Jeho svědectví by policistům výraznou měrou přispělo k objasnění případu, ve kterém byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ dodal.

Muž ve věku kolem 30 let, světlé pleti, asi 180 cm vysoký. Na sobě měl černo-bílou kšiltovku, šedé tričko, černou mikinu s kapucí na zip, šedé kalhoty a černou plátěnou obuv.

„Ozvěte se nám prostřednictvím bezplatné linky 158 v případě, že poznáváte muže na přiložené fotografii nebo víte, kde se v současné době nachází. Informace policistům můžete předat také přímo na služebně obvodního oddělení Liberec – Vápenka nebo volat linku 974467200,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, krádež, bauhaus, platební karta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S ukradenou kartou v libereckém Bauhausu během chvíle někdo platil. Policie hledá muže na kole  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.